Wil je iets exotisch Bretons proberen? Deze heerlijke creatie combineert de zoetheid van zoete aardappelen, de gulheid van Fairtrade kokosmelk en de knapperigheid van zeewier voor een unieke en onweerstaanbare smaakervaring. Chips, dippers, spreads, of als smaakmaker in een salade of op avocado toast zonder avocado! Bord à bord is een 100% plantaardig merk uit Bretagne. De recepten zijn ORGANISCH gecertificeerd door ecocert (certificatie-instelling).
Ingrediënten
Zoete aardappel 44%, zeespaghetti (Himanthalia elongata) 25%, kokosMELK17%, raapzaadolie van de eerste persing, citroensap, water, gepelde SESAMpuree, zout, traditionele kerrie(MUSTARD)
Wil je iets exotisch Bretons proberen? Deze heerlijke creatie combineert de zoetheid van zoete aardappelen, de gulheid van Fairtrade kokosmelk en de knapperigheid van zeewier voor een unieke en onweerstaanbare smaakervaring. Chips, dippers, spreads, of als smaakmaker in een salade of op avocado toast zonder avocado! Bord à bord is een 100% plantaardig merk uit Bretagne. De recepten zijn ORGANISCH gecertificeerd door ecocert (certificatie-instelling).