Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE PEPER KAMPOT IGP
- 45 gr
Zwarte peper uit Kampot, die wordt erkend als een van de beste pepers ter wereld, wordt op traditionele en biologische wijze geteeld. Elk zaadje is...
specerijen-kruiden-en-planten
WARME WIJN MENGELING
- 35 gr
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter...
specerijen-kruiden-en-planten
HIBISCUSBLOEM
- 50 gr
OMSCHRIJVING: in subtropische landen wordt deze plant tot 5 meter hoog en even breed. De bloem, de vrucht en de bladeren zijn bij sommige soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
ZOETE MUNTBLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: sterke plant met mooi groene puntige blaadjesTRADITIONEEL GEBRUIK: tonisch, stimulerend, anti-kramp.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 5à 8...
specerijen-kruiden-en-planten
GEROOKTE PAPRIKA
- 40 gr
Poedervormige specerij verkregen uit gerookte en gemalen rode pepers; veel gebruikt in de Spaanse keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
OLIJFBOOMBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: naast zijn vruchten, bieden de bladeren van de olijfboom verschillende kwaliteiten, veelvuldig gebruikt bij provencaalse...
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
AGAR-AGAR IN POEDER
- 55 gr
Gelerend product op basis van algen, vervangt gelatine voor vegetarische of veganistische recepten.
specerijen-kruiden-en-planten
ESBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: boom eigen aan onze bossen. Zijn bladeren worden geoogst in het begin van de zomer, om een zomerse frisdrank te maken.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...