Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
MARINADE KRUIDEN
- 55 gr
Om uw grillbereidingen, gevogelte-, vis- en groentenbereidingen te kruiden en te versieren. Meng 1 eetlepel in 5 eetlepels olijfolie. Laat dit een...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD
- 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...
specerijen-kruiden-en-planten
BOSBESBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: van origine bergplant waarvan de vruchten zeer gegeerd zijn voor taarten en confituren. Blaadjes worden geoogst tijdens...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
specerijen-kruiden-en-planten
FENEGRIEK GEMALEN
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Kan gebruikt worden voor curry, augurken, chutney,...
specerijen-kruiden-en-planten
CAYENNEPEPER POEDER
- 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...
specerijen-kruiden-en-planten
FRAMBOZENSTRUIK BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze vooral om zijn vruchten bekende struik, geven in combinatie met de blaadjes van de braambes, zwarte bes en munt...
specerijen-kruiden-en-planten
APPELMOES & CRUMBLE KRUIDEN
- 35 gr
Suggestie: voeg 2 à 3 koffielepels kruiden toe per kg fruit in het begin van de kooktijd. Niet geschikt voor baby's minder dan 12 maanden.
specerijen-kruiden-en-planten
5 AROMA'S MENGELING
- 35 gr
Traditionele mix voor oosterse gerechten. De mix wordt gebruikt in je korte bouillons, grills, vis, vulling.Samenstelling: Venkel, kruidnagel,...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
CITRONELLA BLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: kruid uit het middellands zeegebied, niet te verwarren met de citroenmelisse of het ijzerkruid, dikwijls ook zo genoemd.TRADITIONEEL...