specerijen-kruiden-en-planten
HYSOP BLAD - 40 gr(REF : HFHY1)
Zwarte peper uit Kampot, die wordt erkend als een van de beste pepers ter wereld, wordt op traditionele en biologische wijze geteeld. Elk zaadje is met de hand geselecteerd bij om u het beste te brengen.Zwarte peper uit Kampot ontwikkelt sterke en delicate aroma's. De smaak is zowel intens als mild, met tonen van hars, eucalyptus en verse munt. Zwarte Kampot Peper, een uitzonderlijke peper, heeft een uitzonderlijke lengte in de mond. Het kan worden gekookt om uw warme gerechten en soepen pittiger te maken. Vers gemalen is het perfect om gerechten zoals gegrild rundvlees, foie gras, pasta, gegrilde groenten, salades en soepen op smaak te brengen. Enkele receptideeën voor het gebruik van Zwarte Kampot Peper:- Cacio & Pepe Pasta: kook de pasta in water, bewaar een pollepel van het kookwater. Plet tijdens het koken de Zwarte Kampot Peper, verhit deze met een klontje boter en het kookwater, voeg de gekookte pasta en de geraspte pecorino toe. Verwarm zachtjes en dien op.- Gebruik de hele korrels in uw pickles, in een pikante olijfolie, geitenkaas in olie of geplette korrels voor een zalm gravlax of een steak met peper.- En Zwarte Kampot Peper kan over al uw gerechten worden gemalen om een lekker geurige en peperige noot toe te voegen.
(REF : HFHY1)
(REF : COMSP)
(REF : COPBL1)
(REF : HFRO1)
(REF : COMPT11)
(REF : HFAR1)
(REF : ECOPA2)
(REF : COVVA1)
(REF : HFPS1)
(REF : ECOCD4)
(REF : HFOF1)
(REF : ECOVCURM)
(REF : COMC11)
(REF : HFRG2)