OMSCHRIJVING: naast zijn vruchten, bieden de bladeren van de olijfboom verschillende kwaliteiten, veelvuldig gebruikt bij provencaalse gebruiken.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1.tonisch effect voor verzwakte en herstellende personen. 2. kan samengaan met anti-diabetes behandelingen.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 20gr/liter gedurende 15' Drink naar behoefte. Aperitiefwijn: 100gr/liter witte bio wijn. Laat 1 week macereren. Filteren.
Ingrediënten
Olea Europaea
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE PEPER KAMPOT IGP
- 45 gr
Zwarte peper uit Kampot, die wordt erkend als een van de beste pepers ter wereld, wordt op traditionele en biologische wijze geteeld. Elk zaadje is...
specerijen-kruiden-en-planten
KORENBLOEM
- 15 gr
DESCRIPTION: Fleurs des moissons non desherbées souvent voisine du coquelicot.USAGES TRADITIONNELS: Affections des yeux : conjonctivites.MODES DE...
specerijen-kruiden-en-planten
HEEMSTWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant met donzig blad en wortel rijk aan slijmstoffen.TRADITIONEEL GEBRUIK: door de aanwezigheid van de slijmstoffen goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING TIJM BLAD
- 60 gr
Tijm wordt gebruikt om beter te ademen, om koude, urineweginfecties te bestrijden. Tijm levert mineralen en helpt tegen reuma.
specerijen-kruiden-en-planten
GARAM MASALA
- 35 gr
Gemalen specerijen voor curry's, indische en orientaalse keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN HEEL
- 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
KARWIJZAAD
- 45 gr
Schermbloemig zaad van de anijsfamilie, geproduceerd in Noord-Europa. De geur en smaak van karwij is scherp en licht bitter. Ze voegen een...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL
- 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...
specerijen-kruiden-en-planten
ESBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: boom eigen aan onze bossen. Zijn bladeren worden geoogst in het begin van de zomer, om een zomerse frisdrank te maken.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK FIJNGESNEDEN
- 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING FENEGRIEKPOEDER
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Het wordt over het algemeen gebruikt bij de bereiding van...
specerijen-kruiden-en-planten
RAS EL HANOUT
- 35 gr
Mengeling ideaal voor couscous, voor de oosterse keuken.
OMSCHRIJVING: naast zijn vruchten, bieden de bladeren van de olijfboom verschillende kwaliteiten, veelvuldig gebruikt bij provencaalse gebruiken.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1.tonisch effect voor verzwakte en herstellende personen. 2. kan samengaan met anti-diabetes behandelingen.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 20gr/liter gedurende 15' Drink naar behoefte. Aperitiefwijn: 100gr/liter witte bio wijn. Laat 1 week macereren. Filteren.