De "CHOKOFE" spread is het resultaat van een associatie tussen amandel, pecannoot en koffie.
Ingrediënten
Gepelde amandelen 62%, heel suikerrietsap 15%, pecannoten 10%, cacaopoeder 6%, cacaoboter, gemalen koffie 1,5%, peper.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
VOLLE AMANDELPASTA
- 350 gr
Volle amandelpasta van amandelen op houtvuur geroosterd en langzaam gemalen voor een betere verteerbaarheid en betere bewaring van de waardevolle...
spreads
SESAMPASTA VOL - TAHIN
- 250 gr
Tahin dark sesampasta van 100% ongepeld sesamzaad heeft een lekkere en sterke sesamsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel en ook...
spreads
CASHEWPASTA
- 250 gr
Deze cashewpasta heeft een pure, zoetachtige smaak om van te smullen! Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel.
spreads
CITROENBELEG
- 220 gr
Beleg met citroen. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserten te...
spreads
ABRIKOZENBELEG
- 330 gr
Abrikozen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
WITTE AMANDELPASTA RAUW 30°
- 700 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid...
spreads
SESAMPASTA WIT - TAHIN
- 250 gr
Tahin sesampasta van 100% gepeld sesamzaad heeft een lekkere en sterke sesamsmaak. Heerlijk op je boterham, cracker of rijstwafel en ook lekker...
spreads
TIPEROS CURCUMA SHOYOU
- 200 gr
Deze smakelijke pasta op basis van op houtvuur geroosterd gedroogd fruit, shoyou en kurkuma kan worden gegeten met rauwe groenten, aperitiefkoekjes...
spreads
PINDA PASTA
- 700 gr
Pasta rijk aan evenwichtige eiwitten en aminozuren, meer bepaald arginine die voor vertering van vetten zorgt tijdens de groei. Rijk aan vitamine E.
spreads
PINDA PUREE
- 300 gr
Licht geroosterd om alle smaken vrij te laten komen, produceren onze pinda's een puree die zowel zoet als intens is, met een romige textuur.