WITTE AMANDELPASTA
- 350 gr
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid en bewaring van zijn onverzadigde vetzuren.
Ingrediënten
gepelde amandelen
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
SINAASAPPELBELEG
- 220 gr
Sinaasappel beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te...
spreads
PINDAPASTA
- 500 gr
Een specifieke verscheidenheid van pinda's geeft deze pindakaas een fijne structuur en een mooie en volle smaak. Heerlijk op je boterham en een...
spreads
FRAMBOZENBELEG
- 330 gr
Frambozen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
PRUIMENBELEG
- 330 gr
Pruimen beleg. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserts te maken....
spreads
HAZELNOTENPASTA
- 250 gr
Deze hazelnootpasta heeft een knapperige en volle notensmaak. Heerlijk voedzaam op je boterham, cracker of rijstwafel.
spreads
KERSENBELEG
- 280 gr
De zachte smaak en de buitengewone textuur van kersen gecombineerd met de zachtheid van het appelsapconcentraat.In het algemeen is dit beleg minder...
spreads
TIPEROS CASHEW SHOYOU
- 200 gr
Deze smakelijke cashewpasta met shoyou kan worden gegeten bij rauwkost, aperitiefkoekjes of als smeersel op brood. Het kan ook worden verdund om uw...
spreads
PINDA PUREE
- 300 gr
Licht geroosterd om alle smaken vrij te laten komen, produceren onze pinda's een puree die zowel zoet als intens is, met een romige textuur.
spreads
CASHEWPASTA
- 350 gr
Cashewnoten, lichtjes gedroogd in hete lucht om hun aroma's te ontwikkelen en verteerbaarheid te bevorderen. Gemalen op lage temperatuur. Rijk aan...
spreads
PISTACHEPASTA
- 100 gr
Jean HERVE pistachepuree wordt alleen gemaakt van pistachenoten die in hete lucht zijn gedroogd en vervolgens op lage temperatuur in een...
spreads
CITROENBELEG
- 220 gr
Beleg met citroen. Heerlijke fruitmengelingen die de echte smaak van het vers fruit behouden. Om op brood te doen of om taarten en desserten te...
spreads
TIPEROS CURRY SHOYOU
- 200 gr
Deze smakelijke pasta van op houtvuur geroosterd gedroogd fruit, shoyou en kerrie is het lekkerst bij rauwkost, aperitiefkoekjes of als smeersel op...
spreads
HELE AMANDELPUREE
- 300 gr
Onze amandelen, geteeld in de Pinoso-vallei, zijn afkomstig van mediterrane variëteiten met delicate orgeade-smaken. Voor deze puree hebben we de...
spreads
HAZELNOOTPASTA
- 700 gr
Pasta van hazelnoten, gedroogd in houtoven en gemalen, waardoor de onverzadigde vetzuren bewaard blijven. Rijk aan eiwitten, vitamine E en vooral...
Pasta van gepelde amandelen (velletje losgeweekt door bevochtiging door stoom), gedroogd met hete lucht en gemalen voor een betere verteerbaarheid en bewaring van zijn onverzadigde vetzuren.