Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 350ml lauw water en 50g olie toe. 3. Meng tot alle ingrediënten zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm, druk goed aan en laat 30min rusten. 5. Bak 60min in de oven op 165°C.
Ingrediënten
Havervlokken*, zonnebloempitten*, Belgisch lijnzaad*, psyllium*, pompoenpitten*, zeezout. *Biologische landbouw
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBR. WORTEL ROZIJNEN
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe en wortel. Door zijn rijkdom aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD ROGGEBROOD NATUUR
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle rogge. Zeer rijk aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met een evenwichtige...
bakkerij-patisserie
DROGE GIST ZONDER GLUTEN
- 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja
bakkerij-patisserie
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
bakkerij-patisserie
NAANBROOD NATUUR
- 240 gr
Naan is een zacht Indiaas platbrood dat perfect past bij curry en hartig broodbeleg. Het bevat geen suiker of yoghurt. Een authentiek Indiaas en...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBROOD GEMBER
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe en gember. Door zijn rijkdom aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD SPELTBROOD ROZIJNEN
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle spelt en rozijnen. Zeer rijk aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met een...
bakkerij-patisserie
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 350ml lauw water en 50g olie toe. 3. Meng tot alle ingrediënten zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm, druk goed aan en laat 30min rusten. 5. Bak 60min in de oven op 165°C.