Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood
1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 350ml lauw water en 50g olie toe. 3. Meng tot alle ingrediënten zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm, druk goed aan en laat 30min rusten. 5. Bak 60min in de oven op 165°C.
Ingrediënten
Havervlokken*, zonnebloempitten*, Belgisch lijnzaad*, psyllium*, pompoenpitten*, zeezout. *Biologische landbouw
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBROOD ROZIJNEN
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe en rozijnen. Zeer rijk aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met een...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBROOD FRUIT AMANDEL
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe, rozijnen, dadels en amandelen. Door zijn rijkdom aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die...
bakkerij-patisserie
PIADINA VAN PEULVRUCHTEN
- 180 gr
Dunne en flexibele Piadania (wrap) (3 stuks) gemaakt met bloem van peulvruchten, rijst, tapioca etc; veganistisch. Verhit een paar seconden in een...
bakkerij-patisserie
DADEL PECANCAKE
- 400 gr
Een heerlijke cake met dadels, appelsap en pecan noten. Zonder toevoeging van vet, suiker en eieren.
bakkerij-patisserie
DROGE GIST
- 9 gr
Te gebruiken voor alle soorten gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gist – voor hen die de kwaliteit van hun gebak nog willen verbeteren...
bakkerij-patisserie
MINI NAANBROOD NATUUR
- 280 gr
Naan is een zacht Indiaas platbrood dat perfect past bij curry en hartig broodbeleg. Het bevat geen suiker of yoghurt. Een authentiek Indiaas en...
bakkerij-patisserie
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
bakkerij-patisserie
MINI NAANBROOD KNOFLOOK
- 280 gr
Typisch Indiaas zacht plat brood met een licht knoflookachtige smaak. Zet de naan 3-4 minuten in de oven en serveer hem met een curry, of gewoon...
bakkerij-patisserie
DROGE GIST ZONDER GLUTEN
- 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBROOD ZONNEPIT
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe, zonnebloempitten en lijnzaad. Zeer rijk aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich...
bakkerij-patisserie
GEKIEMD TARWEBR. WORTEL ROZIJNEN
- 400 gr
Essenenbrood met gekiemde volle tarwe en wortel. Door zijn rijkdom aan vezels en eiwitten is dit brood ideaal voor mensen die zich bezighouden met...
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood
1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 350ml lauw water en 50g olie toe. 3. Meng tot alle ingrediënten zijn opgenomen. 4. Plaats het deeg in een bakvorm, druk goed aan en laat 30min rusten. 5. Bak 60min in de oven op 165°C.