ZWARTE LINZEN BELUGA
- 5 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan, koper, foliumzuur, zink). Ze zijn meer verteerbaar dan andere peulvruchten en hebben een kortere kooktijd. Rijk aan lysine vullen ze granen goed aan, ze verbeteren het evenwicht van een maaltijd op basis van granen en groenten.Zwarte linzen zijn klein en glad en hebben een fijne hazelnotensmaak.In een kookpot 1 ui in olijfolie laten garen en hierbij 250gr beluga linzen koken in 2 ½ hun volume aan koud water met een blad laurier en thijm. Laat ongeveer 35 minuten op een zacht vuur sudderen. Voeg 1 snuifje grof zout toe in het midden van de kooktijd. Bestrooien met vers gehakte peterselie alvorens op te dienen.
Ingrediënten
zwarte linzen
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE BASMATI RIJST
- 25 kg
Volle basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPELT demeter
- 25 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN
- 30 kg
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GELE SOJA
- 5 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
"POP CORN" MAÏS
- 5 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
AZUKIBONEN
- 25 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPIRELLI RODE LINZEN
- 4 kg
Laat u verleiden, ontdek de pastas op basis van roze linzen.Ze hebben bijna dezelfde textuur als klassieke pasta op basis van tarwe of andere...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
4 GRANENCOUSCOUS
- 5 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE RONDE RIJST
- 5 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE LINZEN BELUGA
- 25 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
QUINOA BELGISCH
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 25 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels.Carnaroli rijst garandeert...
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan, koper, foliumzuur, zink). Ze zijn meer verteerbaar dan andere peulvruchten en hebben een kortere kooktijd. Rijk aan lysine vullen ze granen goed aan, ze verbeteren het evenwicht van een maaltijd op basis van granen en groenten.Zwarte linzen zijn klein en glad en hebben een fijne hazelnotensmaak.In een kookpot 1 ui in olijfolie laten garen en hierbij 250gr beluga linzen koken in 2 ½ hun volume aan koud water met een blad laurier en thijm. Laat ongeveer 35 minuten op een zacht vuur sudderen. Voeg 1 snuifje grof zout toe in het midden van de kooktijd. Bestrooien met vers gehakte peterselie alvorens op te dienen.