WILDE RIJST CANADA
- 25 kg
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de Native Americans. Wilde rijst is veel rijker aan eiwitten dan alle andere soorten rijst, vooral aan lysine, een aminozuur dat beperkt is in andere granen. Wilde rijst in zeer rijk aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, magnesium, ijzer, zink, mangaan en koper), en in vitaminen van de B groep (B2, 3, 6 en 9).RECEPT:Deze rijst heeft een heerlijke sterke smaak ; het wordt aangeraden een half deel wilde rijst met een half deel witte of volle basmati rijst te mengen. 1 kop wilde rijst, 1 kop basmati rijst, 4 koppen water, zout. 30 minuten op zacht vuur koken, een nootje boter erin laten smelten na het koken.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KLEINE SPELT demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SOJAVEZELS FIJN
- 10 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
4 GRANENCOUSCOUS
- 20 kg
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
BELGISCHE RODE QUINOA
- 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GROENE SOJA
- 25 kg
Groene soja wordt voornamelijk gekiemd geconsumeerd maar kan ook gekookt gegeten worden samen met rijst en groenten bijvoorbeeld. Hij is zeer rijk...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RISONE (ORZO) TARWE WIT
- 5 kg
Eerder gekend onder de naam orzo in Griekenland, risoni wordt vaak gebruikt in de Italiaanse keuken.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
TARWE demeter
- 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE LINZEN BELUGA
- 25 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ZWARTE BONEN HOKKAIDO
- 30 kg
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GELE SOJA
- 25 kg
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
TARWE demeter
- 25 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KLEINE SPELT demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de Native Americans. Wilde rijst is veel rijker aan eiwitten dan alle andere soorten rijst, vooral aan lysine, een aminozuur dat beperkt is in andere granen. Wilde rijst in zeer rijk aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, magnesium, ijzer, zink, mangaan en koper), en in vitaminen van de B groep (B2, 3, 6 en 9).RECEPT:Deze rijst heeft een heerlijke sterke smaak ; het wordt aangeraden een half deel wilde rijst met een half deel witte of volle basmati rijst te mengen. 1 kop wilde rijst, 1 kop basmati rijst, 4 koppen water, zout. 30 minuten op zacht vuur koken, een nootje boter erin laten smelten na het koken.