PRECO - PEPERMUNTBLAD
- 500 gr
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. tegen moeilijke vertering na de maaltijd. 2.tonisch, stimuleren. 3. harmoniseert nervositeit (spasmes, migraines, …)BEREIDINGSWIJZE: infusie: 10gr/liter, 10' laten trekken. Siroop: laat 40gr/liter au bain marie macereren, filter en voeg hierbij 1,7 kg ruwe rietsuiker
Ingrediënten
Mentha Piperita
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN ZAAD
- 500 gr
Komijn, een essentieel kruid, is aanwezig in een groot aantal culinaire tradities.In hele zaden.Gebruiksaanwijzing: ideaal bij kaas (munster), vis...
bulk-kruiden-en-planten
MUSKAATNOOT HEEL
- 500 gr
Nootmuskaat is het zaad van de nootmuskaatboom, een tropische boom. Een essentieel kruid, het parfumeert veel van onze zoete en hartige gerechten,...
bulk-kruiden-en-planten
JENEVERBES
- 500 gr
Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals...
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KURKUMA
- 500 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
bulk-kruiden-en-planten
AJUIN POEDER
- 500 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar bij het oplossen van problemen is deze...
bulk-kruiden-en-planten
ROZE PEPER
- 500 gr
De smaak van roze bessen wordt volgens de auteurs omschreven als peperig, licht zoet en warm, met een anijstoets en een vleugje hars, tussen peper...
bulk-kruiden-en-planten
LAURIERBLAD
- 500 gr
Heel gebruikelijk bij het koken, laurier is duidelijk erg aromatisch in infusie.Gebruiksaanwijzing: 1 g (5 bladeren) per kopje als afkooksel.
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. tegen moeilijke vertering na de maaltijd. 2.tonisch, stimuleren. 3. harmoniseert nervositeit (spasmes, migraines, …)BEREIDINGSWIJZE: infusie: 10gr/liter, 10' laten trekken. Siroop: laat 40gr/liter au bain marie macereren, filter en voeg hierbij 1,7 kg ruwe rietsuiker