De smaak van roze bessen wordt volgens de auteurs omschreven als peperig, licht zoet en warm, met een anijstoets en een vleugje hars, tussen peper en jeneverbes in. Ze worden gecombineerd met kalfsvlees, vis, vullingen en sauzen, met zoetzure gerechten.
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN GEMALEN
- 500 gr
Komijn, een essentieel kruid, is aanwezig in een groot aantal culinaire tradities. Gemalen voor gebruiksgemak.Gebruiksaanwijzing: ideaal bij kaas...
bulk-kruiden-en-planten
GALANGA POEDER
- 500 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
bulk-kruiden-en-planten
BONENKRUID BLAADJES
- 500 gr
De smaak van bonenkruid is overheersend, kruidig en peperachtig. De eenjarige soort is wat minder pikant. Bonenkruid geeft smaak aan – de naam zegt...
bulk-kruiden-en-planten
KNOFLOOK POEDER
- 500 gr
Knoflook, de koning van de kruiden! Deze poedervorm is uiterst praktisch om je gerechten in één oogopslag op smaak te brengen! Gebruiksaanwijzing:...
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPK. RAS EL HANOUT
- 500 gr
Een paradepaardje van Maghreb-kruiden, het is hetzelfde voor Ras el hanout als voor curry: er is niet slechts één Ras el hanout, maar meerdere...
bulk-kruiden-en-planten
NAVULVERPK. MILDE SPAANSE PEPER
- 500 gr
Milde rode peper, vergelijkbaar met paprika, geproduceerd in Spanje. Zoet en zeer fruitig.Gebruiksaanwijzing: smaak van chorizo, paella, piperade,...
bulk-kruiden-en-planten
RENAVUL. PROVENCAALSE KRUIDEN
- 250 gr
Provençaalse kruiden is een mix van aromatische planten die in de mediterrane keuken worden gebruikt. Deze melange wordt traditioneel gemaakt van...
bulk-kruiden-en-planten
BIESLOOK
- 500 gr
Er gaat niets boven de verse bieslook die je op je vensterbank kunt laten groeien! Maar wanneer het is gedroogd, is het handig voor het oplossen...
De smaak van roze bessen wordt volgens de auteurs omschreven als peperig, licht zoet en warm, met een anijstoets en een vleugje hars, tussen peper en jeneverbes in. Ze worden gecombineerd met kalfsvlees, vis, vullingen en sauzen, met zoetzure gerechten.