SPELTMEEL 65% demeter
- 5 kg
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Taart-of flappendeeg : 250gr speltmeel, 50ml olijfolie, 1 ei, 25ml water. Kneed goed, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Gebruik voor taartbodems : in vormen doen en 10 minuten voorbakken op 180°.
Ingrediënten
Demeter spelt
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
MAISZETMEEL
- 25 kg
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
RIJSTMEEL WIT
- 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
bulk-meel
QUINOAMEEL
- 5 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een...
bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 25 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
bulk-meel
MEERGRANENMEEL
- 5 kg
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
bulk-meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 20 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
bulk-meel
MAISMEEL
- 25 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
bulk-meel
5 GRANENMEEL
- 5 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Taart-of flappendeeg : 250gr speltmeel, 50ml olijfolie, 1 ei, 25ml water. Kneed goed, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Gebruik voor taartbodems : in vormen doen en 10 minuten voorbakken op 180°.