Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een kom 1½ kop wit boekweitmeel, 1 snuifje zout, 3/4 kop tarwemeel. 3 opgeklopte eieren bijvoegen, 2 ½ kopjes melk er onder kloppen + 3 eetlepels gesmolten boter. Met een plastiek folie afdekken, zodanig dat de oppervlakte van het deeg geraakt wordt, koelen gedurende 2 uur. Voor het gebruik het deeg op kamertemperatuur laten komen. Heerlijk met ahornsiroop !
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 5 kg
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...
bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125gr suiker,...
bulk-meel
5 GRANENMEEL
- 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
bulk-meel
MAÏSMEEL
- 25 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
bulk-meel
BAKPOEDER
- 25 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 25 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die door Christine en Francis Dumortier wordt geteeld op de Roussellerie...
bulk-meel
TARWEMEEL 85% (T110)
- 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
bulk-meel
PANNENKOEKENMEEL
- 25 kg
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
TAPIOCAMEEL
- 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 30 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
RIJSTMEEL WIT
- 25 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...
Wit boekweitmeel is veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een kom 1½ kop wit boekweitmeel, 1 snuifje zout, 3/4 kop tarwemeel. 3 opgeklopte eieren bijvoegen, 2 ½ kopjes melk er onder kloppen + 3 eetlepels gesmolten boter. Met een plastiek folie afdekken, zodanig dat de oppervlakte van het deeg geraakt wordt, koelen gedurende 2 uur. Voor het gebruik het deeg op kamertemperatuur laten komen. Heerlijk met ahornsiroop !