- Niet op voorraad
- Sold out
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, RÉPUBLIQUE DOMINICAINE: Terroir San Francisco de Macoris Hispaniola. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE KOFFIEBONEN vervangt SNF06 - 80 gr(REF : PA6478)
chocolade
PRECO - TOT 20/09 - STUDENTENHAVER ZWARTE CHOCOLADE - 125 gr(REF : PA6775)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE MADAGASCAR 70% vervangt SNGC4 - 80 gr(REF : PA3811)
chocolade
GHANA 70% - FLEUR DE SEL - 70 gr(REF : MLTI3)
chocolade
VIERKANTJES ZWARTE CHOCO FRAMBOOS - 80 gr(REF : IKF1)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE GECONFIJTE SINAAS - 100 gr(REF : SNF04)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE 70% vervangt SNF01 en IKN1 - 80 gr(REF : PA3750)
chocolade
MELKCHOCOLADE Hazelnoten - 80 gr(REF : PA6249)