Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de boon tot de reep (gewoonlijk Bean to Bar genoemd).Onze chocolade komt uit een terroir, uit een zeer specifiek geografisch gebied, RÉPUBLIQUE DOMINICAINE: Terroir San Francisco de Macoris Hispaniola. En wordt in beperkte hoeveelheden geproduceerd met respect voor de traditie en productieprocessen van weleer. Wij beheersen het verwerkingsproces van rauwe cacaobonen volledig, van het branden tot de vervaardiging van eindproducten.Het is een terugkeer naar de authentieke productie van ambachtelijke chocolade van A tot Z.
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE MADAGASCAR 70% vervangt SNGC4 - 80 gr(REF : PA3811)
chocolade
3 BOUCHEES MARSEPEIN ZWARTE CHOCOLA vervangt SNBAR7 en IKBAR7 - 45 gr(REF : PA9639)
chocolade
GHANA 70% - APPELSIEN - 70 gr(REF : MLTI4)
chocolade
DROLES GRANEN ZWARTE CHOCOLADE - 45 gr(REF : SND9)
chocolade
DROLES GRANEN MELKCHOCOLADE - 100 gr(REF : SND10)
chocolade
PERU 55% - CRÈME BRULEE - 70 gr(REF : MLTF5)
chocolade
ZWARTE CHOCOLADE HAZELNOTEN vervangt SNF02 - 80 gr(REF : PA6492)
chocolade
CHOCOLADE 70% HELE AMANDELEN vervangt SNIA1 en IKIN1 - 100 gr(REF : PA7079)
chocolade
TANZANIA 90% - 70 gr(REF : MLTP2)