3 BOUCHEES KOKOS ZWARTE CHOCOLADE vervangt SNBAR3 en IKBAR3
- 45 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.
Ingrediënten
Zwarte chocolade 70% cacao minimum (cacaomassa en cacaoboter 74.5%, ruwe rietsuiker 25.5%); geraspte kokos 24% tarwesiroop; witte chocolade.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chocolade
TANZANIA 85%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
GHANA 70% - FLEUR DE SEL
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
DROLES GRANEN MELKCHOCOLADE
- 45 gr
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
KONGO 80%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
SAVEURS et NATURE,de lekkerste chocolade. Deze ambachtelijke chocolatier bewerkt een superieure chocolade met intense smaak. Recept: pure cacaoboter (40% minimum, waar een "goede" chocolade gemiddeld 20% bevat). Zonder lecitine (middel dat wordt gebruikt wordt ter vervanging van de dure cacaoboter) Weinig suiker hetgeen de smaaksensatie nog verhoogt. Naast de repen Chocolade presenteert Saveurs et Nature U tal van specialiteiten ter gelegenheid van de feesten van Kerst en Pasen.