TARWEMEEL 55% demeter
- 1 kg
tarwemeel 55% (T55) van Demeter kwaliteitRECEPT Taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het meel en de olie met de handen en houd het goed luchtig, de eieren, het water en het zout toevoegen. Vorm een gladde, homogene bol, niet te hard. Laat 10 minuten rusten op kamertemperatuur en rol dan uit met de deegrol.
Ingrediënten
tarwe van biodynamische oorsprong
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Macaroni is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE WIT
- 500 gr
De witte Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE LANGE RIJST
- 1 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE GELE LINZEN
- 250 gr
Deze pasta op basis van zwarte bonenmeel is een bron van plantaardige eiwitten en vezels
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.FARINE DE FROMENT 100%(T150)Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spaghetti is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET POMPOEN
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en pompoen. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WILDE RIJST
- 500 gr
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE & WILDE RIJST
- 250 gr
Deze interessante mix van lange bruine rijst en wilde zwarte rijst is super eenvoudig te bereiden. Het is verpakt in een magnetronbestendig zakje,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELT demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
tarwemeel 55% (T55) van Demeter kwaliteitRECEPT Taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het meel en de olie met de handen en houd het goed luchtig, de eieren, het water en het zout toevoegen. Vorm een gladde, homogene bol, niet te hard. Laat 10 minuten rusten op kamertemperatuur en rol dan uit met de deegrol.