SPAGHETTI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een poreus deeg die heel goed kookt en die de smaak van de andere ingrediënten perfekt opneemt.
Ingrediënten
tarwe griesmeel
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI WITTE RIJST
- 400 gr
Witte rijst Macaroni is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FARINE DE BLE ANCIEN SEMI-COMPLETE
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HAVERMEEL 82% (T110)
- 500 gr
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HALFVOL EENKOORNMEEL T80
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISZETMEEL
- 400 gr
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LUPINEMEEL
- 400 gr
Echte witte lupine uit Frankrijk. In de peulvruchtenfamilie bevat lupine het hoogste eiwitgehalte. Het is een bron van vezels en bevat vooral...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE GELE LINZEN
- 250 gr
Deze pasta op basis van zwarte bonenmeel is een bron van plantaardige eiwitten en vezels
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLKOREN EENKOORNMEEL T150
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
4 GRANENCOUSCOUS
- 500 gr
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 500 gr
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KAMUT® KHORASAN GRAAN
- 500 gr
Kamut (Egyptisch voor tarwe), genoemd naar de naam van het Amerikaans bedrijf dat dit type van harde tarwe enkele jaren geleden herontdekte en nu...
De witte Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een poreus deeg die heel goed kookt en die de smaak van de andere ingrediënten perfekt opneemt.