Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk + 250ml room aan de kook. In een kom 30gr maizena oplossen in 50 ml koud water en dit mengsel bij de kokende vloeistof doen. De saus dikt onmiddellijk in, 3 minuten blijven roeren, zouten, peper toevoegen en van het vuur nemen. Om groenten of tofu te begeleiden. Voor een lichtere saus, rijst-of havermelk gebruiken en soja-of haverroom.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RIGATONI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIGATE BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
FUSILLONI RUSTICI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL WIT T65
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAISPANEERMEEL
- 375 gr
Maïspaneermeel is een heel goed alternatief voor tarwepaneermeel. Omdat het geroosterd is neemt maïspaneermeel 50% minder olie op dan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T85
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE SPELT VOL
- 500 gr
Pasta van 100% spelt penne. Volkoren speltpasta. Bevat alle licht verteerbare vitamines, mineralen, vezels en eiwitten van spelt.
bakkerij-patisserie
ZADENBROOD MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een zadenbrood met Belgisch lijnzaad. Basisrecept voor één zadenbrood1.Giet de mix in een kom. 2....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL
- 400 gr
Kokosmeel wordt gemaakt van biologisch kokosvlees. Na drogen en ontvetten (door persen om de virgin kokosolie te extraheren), wordt het fijngemalen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
REGENWOUD RIJST
- 400 gr
Rainforest Javaanse rijst, ook wel bekend als regenwoudrijst, is vernoemd naar de smaken die vrijkomen en die doen denken aan aroma's van tropische...
Maïszetmeel heeft geleereigenschappen die gebruikt worden om sauzen, vlaaien en gebak aan te dikken. RECEPT:Snelle witte saus : breng 250 ml melk + 250ml room aan de kook. In een kom 30gr maizena oplossen in 50 ml koud water en dit mengsel bij de kokende vloeistof doen. De saus dikt onmiddellijk in, 3 minuten blijven roeren, zouten, peper toevoegen en van het vuur nemen. Om groenten of tofu te begeleiden. Voor een lichtere saus, rijst-of havermelk gebruiken en soja-of haverroom.