Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT Rijst met zeewieren : voeg bij een laagje olijfolie in een kookpot 1 gehakte ui, laat lichtjes bruinen op hoog vuur. Voeg hierbij 1 wortel, 1 stuk kombu zeewier en 1 maat rijst en dek af met 2 maten water, zouten, en breng aan de kook. Laat op zacht vuur verder koken op een warmteverdeelplaatje gedurende 50 minuten zonder het deksel op te heffen.
Ingrediënten
Volle rijst uit Italië
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 75% (T80)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125 gr suiker,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
REGENWOUD RIJST
- 400 gr
Rainforest Javaanse rijst, ook wel bekend als regenwoudrijst, is vernoemd naar de smaken die vrijkomen en die doen denken aan aroma's van tropische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T85
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZOETE AARDAPPELMEEL
- 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERSTEMEEL T80
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL GRIJS T85
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 500 gr
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANEERMEEL
- 300 gr
Zeer fijne broodkruimels om voedingsmiddelen te paneren.Om verschillende voedingsmiddelen te paneren : bvb tofu of seitan in schijven. Zet klaar in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE LANGE RIJST
- 500 gr
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GIERST
- 750 gr
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCH DUO VAN QUINOA
- 500 gr
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST
- 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
4 GRANENCOUSCOUS
- 500 gr
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT Rijst met zeewieren : voeg bij een laagje olijfolie in een kookpot 1 gehakte ui, laat lichtjes bruinen op hoog vuur. Voeg hierbij 1 wortel, 1 stuk kombu zeewier en 1 maat rijst en dek af met 2 maten water, zouten, en breng aan de kook. Laat op zacht vuur verder koken op een warmteverdeelplaatje gedurende 50 minuten zonder het deksel op te heffen.