VOORGEKOOKT RIJSTMEEL - 400 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : FCRI4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006843232
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Granen, meel, griesmeel en pasta

Productbeschrijving

Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen aan te dikken en om romige papjes te maken voor de kinderen. Van nature zonder gluten.Rijst is op natuurlijke wijze glutenvrij en is he best verteerbare graan. Rijstcreme, voorgekookt op stoom, dient om soepen te binden en om papjes te maken, zeer geschikt voor kinderen.Kook 3 à 5 minuten om een zachte en smeuïge mengeling te bekomen, kook 5 à 7 minuten als het moet dienen voor kleine kinderen.


Ingrediënten
volle rijst

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

granen-meel-griesmeel-en-pasta
BAOBAB FRUITPOEDER - 150 gr
De baobab behoeft geen introductie: het is een van de bekendste Afrikaanse bomen, waarvan de bijzonder majestueuze gestalte een symbool is van...

(REF : ESBA1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
AARDAPPELZETMEEL - 500 gr
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.

(REF : FECP4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET CHAMPIGNONS - 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en champignons. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....

(REF : PRORI1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZWARTE JASMIJN RIJST - 500 gr
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...

(REF : RJN4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI BOEKWEIT - 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.

(REF : PROPSS)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
LASAGNA MAIS RIJST - 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.

(REF : PROLMR)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
CANESTRI BIO - 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...

(REF : EGCB1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST - 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...

(REF : RBL4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAÏSMEEL - 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...

(REF : FM4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
COOKIES MIX - 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...

(REF : SBICO4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
FARFALLE - 500 gr
TARWEpasta in vlindervorm (heel)

(REF : PROFAR)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter - 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.

(REF : DMFR4)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
GROENE BANANENMEEL - 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...

(REF : ESFB1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL WIT T65 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGSB1)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI GROENE ERWTEN - 250 gr
Deze pasta op basis van zwarte bonenmeel is een bron van plantaardige eiwitten en vezels

(REF : PROPL5)

granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI TARWE WIT - 500 gr
De witte Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...

(REF : PROSPF1)