WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een kom 1½ kop wit boekweitmeel, 1 snuifje zout, 3/4 kop tarwemeel. 3 opgeklopte eieren bijvoegen, 2 ½ kopjes melk er onder kloppen + 3 eetlepels gesmolten boter. Met een plastiek folie afdekken, zodanig dat de oppervlakte van het deeg geraakt wordt, koelen gedurende 2 uur. Voor het gebruik het deeg op kamertemperatuur laten komen. Heerlijk met ahornsiroop !
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Penne pasta is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PIZZADEEG MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van 2 pizzadegen.Recept voor 2 pizzadegen1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 300ml lauw water toe en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE JASMIJN RIJST
- 500 gr
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CAKE MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 750 gr
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANNENKOEKENMEEL
- 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KAMUT® KHORASAN GRAAN
- 500 gr
Kamut (Egyptisch voor tarwe), genoemd naar de naam van het Amerikaans bedrijf dat dit type van harde tarwe enkele jaren geleden herontdekte en nu...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HAVERMEEL 82% (T110)
- 500 gr
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCH DUO VAN QUINOA
- 500 gr
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HENNEPMEEL demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS
- 500 gr
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in een kom 1½ kop wit boekweitmeel, 1 snuifje zout, 3/4 kop tarwemeel. 3 opgeklopte eieren bijvoegen, 2 ½ kopjes melk er onder kloppen + 3 eetlepels gesmolten boter. Met een plastiek folie afdekken, zodanig dat de oppervlakte van het deeg geraakt wordt, koelen gedurende 2 uur. Voor het gebruik het deeg op kamertemperatuur laten komen. Heerlijk met ahornsiroop !