SPELTMEEL 100% (T150)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft volkoren speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.Kan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Wafeldeeg : 500gr meel, 2 eieren, 1 zakje bakkersgist, 2 lepels honing, 20gr noten, 40gr krenten, 20gr hazelnoten, 75ml zonnebloemolie, 25ml notenolie, 200ml vanille rijstmelk. Mengen en 1,5 uur laten rusten. Bakken in een wafelijzer.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BRUINE GIERSTMEEL
- 500 gr
Wilde bruine gierst is bijna onbekend bij het grote publiek en wordt in Europa slechts zeer zelden verbouwd. De voedingswaarden en natuurlijke...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL GRIJS T85
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BRUINE JASMIJN RIJST
- 500 gr
Thai bruine jasmijn rijst is enkel gepeld, hij is dus rijk aan al zijn mineralen en vitaminen. Door zijn subtiele geur is bruine jasmijn rijst zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE LANGE RIJST
- 1 kg
Witte lange rijst uit Italië. Thailands recept: kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAÏSMEEL
- 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE SUSHI RIJST
- 500 gr
Volle Clearspring rijst is perfect om lekkere sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE LANGE RIJST
- 1 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MACARONI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANNENKOEKENMEEL
- 500 gr
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft volkoren speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.Kan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Wafeldeeg : 500gr meel, 2 eieren, 1 zakje bakkersgist, 2 lepels honing, 20gr noten, 40gr krenten, 20gr hazelnoten, 75ml zonnebloemolie, 25ml notenolie, 200ml vanille rijstmelk. Mengen en 1,5 uur laten rusten. Bakken in een wafelijzer.