HALFVOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met gevoelige darmen. Halfvolle rijst kookt vlug. RECEPT:Rijst met kombu zeewier : de zeewieren een nacht laten weken. In een kookpot 250gr rijst, 500ml water en de uitgelekte, in stukken gesneden zeewieren gieten. Aan de kook brengen, het vuur vervolgens zachter draaien en op zacht vuur ongeveer 35 minuten laten koken. Serveren met gomasio.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen
WITTE BASMATI RIJST
- 25 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
granen
WITTE RONDE RIJST
- 25 kg
Witte rijst is zowel geschikt voor desserts als voor hartige gerechten. Hij is minder voedzaam dan volle ou halfvolle rijst maar hij is ideaal voor...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 25 kg
Kasha is geroosterde boekweit. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Bevat wondhelende rutine en wordt...
granen
GERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Ronde rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.
granen
TARWE demeter
- 25 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
SORGHUM
- 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
granen
ROGGE demeter
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
QUINOA (PERU)
- 25 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
GIERST
- 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 5 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels. Carnaroli rijst...
granen
SPELT demeter
- 5 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen
DUO VAN BELGISCHE QUINOA
- 25 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.
‹ ›
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met gevoelige darmen. Halfvolle rijst kookt vlug. RECEPT:Rijst met kombu zeewier : de zeewieren een nacht laten weken. In een kookpot 250gr rijst, 500ml water en de uitgelekte, in stukken gesneden zeewieren gieten. Aan de kook brengen, het vuur vervolgens zachter draaien en op zacht vuur ongeveer 35 minuten laten koken. Serveren met gomasio.