KIKKERERWTENMISO - 150 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : CLMPC
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 5021554004325
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke umami-smaak van traditionele miso. Gemaakt door een derde generatie familieboer in Nagano Prefecture, Japan, volgens traditionele Japanse productiemethoden, is deze veganistische miso gegarandeerd 100% biologisch, niet genetisch gemodificeerd, gefermenteerd, levend en niet gepasteuriseerd. Het is ongelooflijk veelzijdig en kan worden gebruikt om misosoepen, stoofpotten, dressings, kruidige glazuren en vele andere smaakmakers te maken.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)


Ingrediënten
kikkererwten 47%, gefermenteerde rijst 34%, zeezout, water

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...

(REF : JMR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJST POMPOEN GEMBER NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels, met pompoen en gember. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze...

(REF : JPRP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON TARWE NOEDELS BREED - 200 gr
Deze brede udon noedels met tarwe hebben dezelfde fijne textuur en volle smaak als de dunne noedels. Versgemalen lichttarwe meel wordt er voor de...

(REF : PCU2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA CHILI - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS SCHENKFLES - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS7)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT - 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...

(REF : JSA12)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GINGER PICKLE - 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...

(REF : JSG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE RIJST - 380 gr
Rijst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM11)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MOCHI RIJST - 250 gr
Japanse Bruine Rijst MochiEen hartige en unieke kleverige glutenvrije lekkernij; een natuurlijke favoriet in Japan. Mochi wordt gemaakt door het...

(REF : CLM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BOEKWEIT ZOETE AARDAPPEL NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije boekweit noedels met zoete aardappel. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPSS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU - 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....

(REF : JSZF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WASABI PASTA - 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN1)