GINGER PICKLE - 60 gr

Productinformatie
Referentie : JSG1
Merk : TERRASANA
Kartoneenheid : 12
Minimum afname : 6
EAN : 8713576273328
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te reinigen en voor zijn antibacteriële eigenschappen. Men kan ook kleine stukjes gember toevoegen aan salades, gebakken rijst en noedels, en wokschotels. De ideale garnituur voor gefrituurde voeding. Om sushi gember te maken worden de jongste en meest zachte gember wortels gebruikt, die in zeer fijne schijfjes worden gesneden, dan worden ze gepekeld met zout en rijstazijn. Zijn rode kleur komt van de shiso bladeren. Japans product. Eenmaal geopend koel bewaren.


Ingrediënten
gember, rijstmaltsiroop, rijstazijn, ume pruim, shisoblad, zeezout.

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO NATTO - 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...

(REF : JMN3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN - 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSPR)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
NIGARI - 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....

(REF : JSN4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI PASTA - 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
CONDIMENT SHISO - 50 gr
Shiso poeder is een gezond alternatief voor keukenzout, hij brengt niet alleen een zoute smaak maar ook veel mineralen. Zijn zoute, pikante en ook...

(REF : JSSHC2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
THAI RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije witte rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....

(REF : JPRT)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU MET KOMBU SHIITAKE - 245 ml
Heerlijke bouillon om instant noedels op smaak te brengen, kan ook gebruikt worden als basis in oosterse gerechten.

(REF : CLNB1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...

(REF : JMH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MOCHI RIJST - 250 gr
Japanse Bruine Rijst MochiEen hartige en unieke kleverige glutenvrije lekkernij; een natuurlijke favoriet in Japan. Mochi wordt gemaakt door het...

(REF : CLM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE SUSHI RIJST - 500 gr
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de...

(REF : JSR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)