GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU
- 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar heeft wel een totaal andere smaak en samenstelling. Het is een goed ingrediënt om plantaardige sushis te maken. Zeer lang houdbaar.
Ingrediënten
sojabonen, calciumchloride, bakpoeder (natriumbicarbonaat), palmolie, sojalecithine, magnesiumcarbonaat.
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BOEKWEIT SHIITAKEES
- 280 gr
Door de ideale verhouding van boekweit en bruine rijst is de structuur mooi, stevig en elastisch. Gemaakt met echte Shiitake paddestoelen voor...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS GEMALEN
- 50 gr
Lotuswortelpoeder is zeer rijk aan voedingsstoffen en mineralen. Heel gunstig tegen longaandoeningen en helpt bij het elimineren van slijmen in de...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJSTAZIJN
- 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS
- 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WASABI POEDER
- 25 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 270 gr
Miso wordt van nature donkerder met de tijd; dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Miso is een levend product en door voortdurende fermentatie...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GINGER PICKLE
- 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN
- 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN
- 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISO SOEP PASTA ZEEWIER
- 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA CHILI
- 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
JAPANSE GERST HATOMUGI
- 1 kg
Hatomugi is Japanse parelgerst. Het zijn de zaadjes van een wild gras. Licht verteerbaar, aanbevolen voor longen en ademhalingswegen, dankzij het...
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar heeft wel een totaal andere smaak en samenstelling. Het is een goed ingrediënt om plantaardige sushis te maken. Zeer lang houdbaar.