Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken met koud water.
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS
- 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON NOEDELS
- 200 gr
De Japanse noedels van Clearspring worden gemaakt volgens traditionele recepten. Deze noedels worden geproduceerd door een familie van...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS
- 500 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI GEMBER PICKLE
- 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS SCHENKFLES
- 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 270 gr
Miso wordt van nature donkerder met de tijd; dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Miso is een levend product en door voortdurende fermentatie...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN
- 250 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO
- 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS
- 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI AZIJN
- 150 ml
Deze zure en zoute smaakmaker is een sap dat bekomen werd door Japanse umeboshipruimen te pekelen. Een heel veelzijdige smaakmaker die een...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GLUTENVRIJE TERIYAKI
- 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
YOMOGI MOCHI BIJVOET
- 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken met koud water.