UMAMIPASTA GEMBER - 150 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : CLUM1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5021554003779
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden toegevoegd aan talloze recepten om de volle smaak van de ingrediënten ten goede te laten komen.


Ingrediënten
sojasaus (47%) (water, sojabonen, tarwe, zeezout), gefermenteerde rijst (28%) (rijst, koji 0.001%), water, gember 3%

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISO SOEP PASTA ZEEWIER - 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...

(REF : JSMSP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHISO BLAD - 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...

(REF : JSSH)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BRUINE RIJST - 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...

(REF : TSRM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA HEET EN GEKRUID - 4x15 gr
Breng uw smaakpapillen tot leven met deze combinatie van natuurlijk gerijpte miso en zorgvuldig geselecteerde pittige specerijen in de biologische...

(REF : JSMSHS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA GEMBER KURKUMA - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde Japanse miso, gecombineerd met de warme smaken van gember en kurkuma in de...

(REF : JSMSGT)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ZWARTE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...

(REF : JPRN)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 250 ml
De Origami tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE SUSHI RIJST - 500 gr
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de...

(REF : JSR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHICHIMI TOGARASHI - 50 gr
Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik:...

(REF : CLSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SKINNY SOBA SOMEN BOEKWEIT TARWE - 200 gr
De soba noedels zijn gemaakt van een mengeling van boekweitmeel en tarwemeel. Ze hebben een gladde en zachte textuur en een subtiele notensmaak....

(REF : PCS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON NOEDELS - 200 gr
De Japanse noedels van Clearspring worden gemaakt volgens traditionele recepten. Deze noedels worden geproduceerd door een familie van...

(REF : CLUN)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG4)