TAMARI YAEMON SOJASAUS
- 150 ml
Ingrediënten
hele sojabonen (46%), water, zeezout, mirin (zoete rijst, water, gefermenteerde rijst).
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN
- 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 270 gr
Miso wordt van nature donkerder met de tijd; dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Miso is een levend product en door voortdurende fermentatie...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SKINNY SOBA SOMEN BOEKWEIT TARWE
- 200 gr
De soba noedels zijn gemaakt van een mengeling van boekweitmeel en tarwemeel. Ze hebben een gladde en zachte textuur en een subtiele notensmaak....
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO NATTO
- 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT
- 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE RIJST
- 380 gr
Rijst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UME PARELS
- 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
YOMOGI MOCHI BIJVOET
- 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN ZWARTE RIJST
- 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISO SOEP PASTA ZEEWIER
- 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS
- 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS GEMALEN
- 50 gr
Lotuswortelpoeder is zeer rijk aan voedingsstoffen en mineralen. Heel gunstig tegen longaandoeningen en helpt bij het elimineren van slijmen in de...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO VAN DE ZEE
- 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE
- 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus dankzij een langzame en natuurlijke fermentatie in ceder vaten. Heerlijk als zoutvervanger in soepen, groenten, granen, sauzen en vinaigrettes.