AMASAKE HAVER - 360 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : CLAM31
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 5021554986584
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Haver amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.


Ingrediënten
water, haver (24%), gefermenteerde rijst, zeezout.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)

VOLLE VERMICELLI RIJST...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE VERMICELLI RIJST NOEDELS - 180 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRV)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON TARWE NOEDELS BREED - 200 gr
Deze brede udon noedels met tarwe hebben dezelfde fijne textuur en volle smaak als de dunne noedels. Versgemalen lichttarwe meel wordt er voor de...

(REF : PCU2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHISO BLAD - 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...

(REF : JSSH)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI DAIKON GEDROOGD - 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...

(REF : JSDS3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 250 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 270 gr
Miso wordt van nature donkerder met de tijd; dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Miso is een levend product en door voortdurende fermentatie...

(REF : JMSH2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN MIKAWA - 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...

(REF : JSM3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
CONDIMENT SHISO - 50 gr
Shiso poeder is een gezond alternatief voor keukenzout, hij brengt niet alleen een zoute smaak maar ook veel mineralen. Zijn zoute, pikante en ook...

(REF : JSSHC2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS SCHENKFLES - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS7)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
YOMOGI MOCHI BIJVOET - 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...

(REF : JRY2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT - 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...

(REF : JSA4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO NATTO - 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...

(REF : JMN3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA HEET EN GEKRUID - 4x15 gr
Breng uw smaakpapillen tot leven met deze combinatie van natuurlijk gerijpte miso en zorgvuldig geselecteerde pittige specerijen in de biologische...

(REF : JSMSHS)