UMEBOSHI - 200 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JSUB2
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5021554980032
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel belangrijk onderdeel van de japanse keuken en traditionele geneeskunde. Zijn zure en zoute smaak past goed bij de meeste voedingsmiddelen en kan zout en azijn vervangen. Het is een uitstekend produkt voor de gezondheid, beschouwd als regelaar van de spijsvertering. De ume pruim heeft een hoog gehalte aan ijzer, calcium en fosfor, en aan citroenzuur. Kan heel lang bewaard worden dankzij een hoog zoutgehalte.


Ingrediënten
umeboshi pruimen, zeezout, shisobladeren.

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....

(REF : JPBR)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJSTAZIJN - 250 ml
Japans product. Bevat geen conserveringsmiddel, waardoor er zich een onschadelijk bezinksel kan vormen. Koel en donker bewaren.

(REF : JSVR4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI DAIKON GEDROOGD - 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...

(REF : JSDS3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 250 ml
De Origami tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHICHIMI TOGARASHI - 50 gr
Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik:...

(REF : CLSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SILKEN TOFU TETRA PACK - 300 gr
Silken tofu is gemaakt van niet gestremde sojamelk. Hij bevat maar drie ingrediënten: sojabonen van eerste kwaliteit, nigari (magnesiumchloride) en...

(REF : JSTO)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GINGER PICKLE - 60 gr
Met zijn frisse en pikante smaak stimuleert sushi gember de eetlust en helpt bij de vertering. Men dient het vaak op met sushi om de mond te...

(REF : JSG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA GEMBER KURKUMA - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde Japanse miso, gecombineerd met de warme smaken van gember en kurkuma in de...

(REF : JSMSGT)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI YAEMON SOJASAUS - 150 ml
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus...

(REF : JTM5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
PICKLED DAIKON - 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...

(REF : JDP1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BRUINE RIJST - 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...

(REF : TSRM2)