Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in ceder vaten. Rijst miso heeft...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS
- 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON TARWE NOEDELS BREED
- 200 gr
Deze brede udon noedels met tarwe hebben dezelfde fijne textuur en volle smaak als de dunne noedels. Versgemalen lichttarwe meel wordt er voor de...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT
- 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GLUTENVRIJE TERIYAKI
- 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN PLAT ITA FU
- 130 gr
Ita Fu is een gedroogde seitan in lange platte vellen waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld. Het...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO VAN DE ZEE
- 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN SHOYU SOJASAUS
- 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU MET KOMBU SHIITAKE
- 245 ml
Heerlijke bouillon om instant noedels op smaak te brengen, kan ook gebruikt worden als basis in oosterse gerechten.
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS
- 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO
- 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI DAIKON GEDROOGD
- 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST
- 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOJAMISO NATTO
- 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN MISO GEMBER
- 210 gr
Clearspring heeft het eenvoudig en handig gemaakt om te genieten van authentieke Japanse Ramen als je weinig tijd hebt, zonder concessies te doen...
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en men gebruikt het voor het indikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen.