RAMEN SHOYU SOJASAUS - 210 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : CLRS2
Kartoneenheid : 5
Minimum afname : 5
EAN : 5021554001287
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten. Klaar in slechts vier minuten, ze bevatten de natuurlijke goedheid van tarwe en traditioneel gemaakte Japanse sojasaus. Zonder toegevoegde nare dingen zoals MSG, andere kunstmatige toevoegingen of GM-ingrediënten om je zorgen over te maken, is dit heerlijk smakende, 100% vegetarische en veganistische voedsel de ultieme manier om snel te koken en goed te eten.Elke verpakking bevat 2 portiesKlaar in slechts 4 minuten


Ingrediënten
Noodles (76%) : tarwemeel (99%), zeezout. Soep (24%) : sojasaus (62%) (water, volkoren soja bonen, tarwe, zeezout, graanalcohol {ethanol}), rijst mout stroop (rijst, gekiemde gerst, water), zeezout, water, kuzu (zetmeel), geroosterde sesamolie, ui puree, knoflook puree, gember puree, kombu zeewier bouillon (water, kombu, zeezout), witte peper, zwarte peper.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
NIGARI - 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....

(REF : JSN4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UME PARELS - 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...

(REF : JSCU2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GLUTENVRIJE TERIYAKI - 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...

(REF : JTT6)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

Thaise gele curry...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
Thaise gele curry instant noedelsoep - 75 gr
Nieuwe Organic Instant Thai Rice Noodles zijn voedzaam en hebben echte Thaise smaken. Yellow Curry is mild en heeft dat verfijnde dat Thaise...

(REF : ONNOODLE04)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN - 250 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE GIERST - 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM21)

Thaise groenecurry...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
Thaise groenecurry instant noedelsoep - 75 gr
Biologische Groene Curry instant noedelsoep op basis van groene chilipepers. Stevig door de Thaise bruine rijstnoedels, verrassend zacht qua smaak....

(REF : ONNOODLE01)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 500 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU - 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....

(REF : JSZF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)