• Nieuw

Thaise Tom Kha instant noedelsoep - 75 gr

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : ONNOODLE02
Merk : ONOFF
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 8719128061573
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Tom Kha is een populaire soep uit Thailand. En dus vanzelfsprekend een van de vier smaken van de nieuwe Organic Instant Thai Rice Noodles van ONOFF. Echt Thais eten, maar dan thuis, en in een handomdraai.


Ingrediënten
Biologisch bruine rijstmeel, water, biologische rietsuiker, biologische citroengras, biologische laos, biologische kokosolie, zout, biologische sjalot, biologische rode peper, zuurteregelaar (citroenzuur), biologische rijstvliesolie, biologische limoenblad.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
PICKLED DAIKON - 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...

(REF : JDP1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAKUAN SCHIJFJES - 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSDP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WASABI PASTA - 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
INSTANT MISO SOEP ZEEWIER - 4x10 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...

(REF : JSMA)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPRW)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI YAEMON SOJASAUS - 150 ml
Deze klassieke sojasaus wordt geproduceerd volgens een 500 jaar oud recept. Tamari heeft een meer geconcentreerde smaak dan klassieke soja saus...

(REF : JTM5)

Thaise gele curry...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
Thaise gele curry instant noedelsoep - 75 gr
Nieuwe Organic Instant Thai Rice Noodles zijn voedzaam en hebben echte Thaise smaken. Yellow Curry is mild en heeft dat verfijnde dat Thaise...

(REF : ONNOODLE04)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU - 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....

(REF : JSZF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...

(REF : JMR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN - 250 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST BREDE NOEDELS - 200 gr
Makkelijk te bereiden. Deze volwaardige rijstnoedels voegen een Oosters accent toe aan uw maaltijden. De biologische rijst van hoge kwaliteit en...

(REF : CLRN2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 500 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 250 ml
De Origami tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN - 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR1)