PICKLED DAIKON - 100 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : JDP1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5021554986195
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op de traditionele wijze gemaakt zonder toevoeging van kleurstoffen of additieven. Hij wordt " Takuan" genoemd in het Japans, naar de Boeddhistische priester die het uitgevonden heeft. Het is simpelweg daikonwortel gepekeld in rijstzemelen. Rijk aan vitamine B en lactobacillen. Gepekelde daikon wordt vaak gemaakt in traditionele Japanse gezinnen tijdens de herfst en gegeten in de winter. De Clearspring gepekelde daikon wordt al eeuwen volgens deze authentieke methode gemaakt.Gepekelde daikon wordt meestal geserveerd als bijgerecht bij misosoep, rijst of nori-maki. Je kunt het ook eten op een sandwich ter vervanging van augurken. Ook te gebruiken bij olierijke gerechten omdat het een vettere maaltijd in balans brengt.


Ingrediënten
Dailkon (witte Japanse radijs) 91%, zeezout, rijstzemelen

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...

(REF : JTM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN ZWARTE RIJST - 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...

(REF : TSRM3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJSTMISO MET MINDER ZOUT - 270 gr
De Organic White Miso is gemaakt volgens een oud familierecept in de Japanse prefectuur Nagano en biedt een heerlijke balans tussen hartig en zoet...

(REF : JMR6)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO - 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...

(REF : JMSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON NOEDELS - 200 gr
De Japanse noedels van Clearspring worden gemaakt volgens traditionele recepten. Deze noedels worden geproduceerd door een familie van...

(REF : CLUN)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS WORTELSCHIJFJES - 30 gr
Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus...

(REF : JHL2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...

(REF : PCG)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHICHIMI TOGARASHI - 50 gr
Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik:...

(REF : CLSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN SHOYU SOJASAUS - 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....

(REF : CLRS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS SCHENKFLES - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS7)