MIRIN ORIGAMI
  • MIRIN ORIGAMI

MIRIN - 250 ml

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JSM1
Merk : VAJRA
Kartoneenheid : 9
Minimum afname : 3
EAN : 5407003514261
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine rijst zorgvuldig gestoomd en dan vermengd met koji ferment (hetzelfde ferment als voor rijstmiso). Bronwater en zeezout worden toegevoegd en het geheel wordt ter rijping opgeslagen in de beste condities zodat enzymen zich kunnen ontwikkelen.


Ingrediënten
Zoete rijst, shochu (water, rijst, koji ferment), rijst, koji ferment

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KOMBU-SHIITAKE DASHI - 100 gr
Kombu dashi met shitake is een Japanse bouillon. Hij is gemaakt van gedroogde kombu zeewier en shitake champignon.

(REF : JSSS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN - 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
NIGARI - 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....

(REF : JSN4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHICHIMI TOGARASHI - 50 gr
Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik:...

(REF : CLSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS GEMALEN - 50 gr
Lotuswortelpoeder is zeer rijk aan voedingsstoffen en mineralen. Heel gunstig tegen longaandoeningen en helpt bij het elimineren van slijmen in de...

(REF : JHL3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE GIERST - 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO VAN DE ZEE - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG6)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST - 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...

(REF : JPB)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
CONDIMENT SHISO - 50 gr
Shiso poeder is een gezond alternatief voor keukenzout, hij brengt niet alleen een zoute smaak maar ook veel mineralen. Zijn zoute, pikante en ook...

(REF : JSSHC2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE SUSHI RIJST - 500 gr
VVolle Clearspring rijst is perfect om lekkere en voedzame sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de...

(REF : JSR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WASABI PASTA - 43 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW2)