Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)

Ja
Productinformatie
Referentie : 22502
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurfermenten
THT : Best voor
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 2130287000009
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : ZUIVEL
Subcategorie : Kaas van koemelk

Ingrediënten
MELK, gevriesdroogde melkfermenten, microbiële coagulant, gedroogde berenknoflook, zout

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

kaas-van-koemelk
Lactosevrije cottage cheese (150 gr)

(REF : 30171)

kaas-van-koemelk
Tome de Montagne (+/- 4,5 kg)

(REF : 20374)

kaas-van-koemelk
Cantal AOP (+/- 2,5 kg)

(REF : 27506)

kaas-van-koemelk
Charmeux van koe met fenegriek (+/- 3,5 kg)

(REF : 20026)

kaas-van-koemelk
St-Marcellin keramiek (80 gr)

(REF : 24801)

kaas-van-koemelk
Gouda light in sneetjes (150gr)

(REF : 20006)

kaas-van-koemelk
Raclette de Savoie met rauwe melk 1/2 wiel (+/- 3 kg)
Geperste ongekookte kaas van rauwe volle melk uit biologische landbouwKorst: morgée, oranjegeel Lichaam: Ivoor- tot strogeel, stevig en...

(REF : 22503)

kaas-van-koemelk
Brie met peper (+/- 1,7 kg)

(REF : 22009)

kaas-van-koemelk
Gouda met wortel (+/- 4 kg)

(REF : 20023)

kaas-van-koemelk
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Noord-Italië gemaakt van rauwe melk uit de biologische landbouw. Het is een harde, gekookte kaas die heel...

(REF : 26005)

kaas-van-koemelk
PRECO - Crémeux vers (+/- 2 kg)

(REF : 21406)

kaas-van-koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

kaas-van-koemelk
Ardenner Jong (+/- 5 kg)

(REF : 21601)

kaas-van-koemelk
Mozzarella (100 gr)

(REF : 30173)

kaas-van-koemelk
Geraspte kaas (200 gr)

(REF : 21629)

kaas-van-koemelk
Gouda met wilde knoflook (+/- 4kg)

(REF : 20021)