
kaas
Ricotta (250 gr)(REF : 26007)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn broer, Filou, gemaakt van magere biologische rauwe melk. Het heeft een natuurlijke geelgrijze korst en een mooie oranje pasta. Hij heeft een zachte, boterachtige briochesmaak en een zachte textuur. Je kunt er van genieten als kaasplateau, aperitiefblokjes en ook als croque-monsieur, kaassaus, raclette...
(REF : 26007)
(REF : 24601)
(REF : 22503)
(REF : 20003)
(REF : 20868)
(REF : 20011)
(REF : 21362)
(REF : 20009)
(REF : 21473)
(REF : 21039)
(REF : 22200)
(REF : 30173)
(REF : 22501)
(REF : 21671)
(REF : 21361)
(REF : 20044)
Deze geperste tomme van koemelk rijpt 2 tot 3 maanden in kelders. De oorsprong van zijn naam verwijst naar de rijkere (vettere) versie van zijn broer, Filou, gemaakt van magere biologische rauwe melk. Het heeft een natuurlijke geelgrijze korst en een mooie oranje pasta. Hij heeft een zachte, boterachtige briochesmaak en een zachte textuur. Je kunt er van genieten als kaasplateau, aperitiefblokjes en ook als croque-monsieur, kaassaus, raclette...