Raclette met wilde knoflook 1/2 (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, gevriesdroogde melkfermenten, microbiële coagulant, gedroogde berenknoflook, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
kaas
Le cabretin (140 gr)
Cabretin is, zoals de naam al zegt, een geitenkaas! Hij heeft een fijne, bloomachtige korst en een zeer romige kern. Deze kaas bevat geen dierlijk...
kaas
Gouda Jersey extra oud (+/- 7 kg)
Happy Mrs. Jersey Old Wisdom is een biologische Jersey kaas gemaakt van 100% Jersey melk. De kaas rijpt 1 jaar op houten planken en behoudt een...
kaas
Mozzarella (100 gr)
Mozzarella is een verse snarkaas gemaakt van volle gepasteuriseerde biologische koemelk, gecertificeerd IT BIO 006. De zachte textuur en milde...
kaas
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
kaas
Parmezaan Reggiano BOB gemalen (60 gr)
Biologische Parmigiano Reggiano wordt in Italië gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. Deze Parmezaanse kaas is een harde, gekookte kaas met een...
kaas
Mini Mont d'Or BOB (480 gr)
De wens van 2 producenten, Pernet Fabrice en Bongay Nicolas, om biologische melkproducenten met een BOB te worden, leidde tot de mogelijkheid om...
kaas
Mascarpone (250 gr)
CASAMIA Organic Mascarpone wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse koemelk uit de biologische landbouw. Het hoge vetgehalte (48%) geeft het een...