Natuur California (150 gr)
Ingrediënten
MELK, zeezout, melkzuurbacteriecultuur, microbieel stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...
koemelk
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...
koemelk
Emmental portie (220 gr)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Reblochon fruitier AOP (+/- 450 gr)
Deze historische kaas uit de Haute-Savoie wordt gemaakt van zachte rauwe melk en rijpt 21 dagen. Hij dankt zijn naam aan een oude lokale traditie...
koemelk
Vieux Liège sneetjes (150 gr)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat zelfs de meest...
koemelk
Le Léger de Lathuy (300 gr)
Fromage bio artisanal à pâte molle et à croûte fleurie. Il est fabriqué à partir de lait cru biologique de très grande qualité. Fromage fabriqué à...
koemelk
Mère Michèle (240 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van...