Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van Daniel, oprichter en meester-kaasmaker. Op het etiket staat ze afgebeeld als een geitenhoedende moeder-overste met haar kat. De oranje korst van de kaas is morgée. De textuur is zacht en romig. Hij heeft een romige smaak met een vleugje hazelnoot. De kaas kan worden gegeten op kaasplateaus, in sauzen, gratins, tartiflette, croziflette, enz.
Deze zachte kaas van koemelk van het Reblochon-type rijpt ongeveer 20 dagen in onze kelders. De naam komt van de voornaam van Michèle, de vrouw van Daniel, oprichter en meester-kaasmaker. Op het etiket staat ze afgebeeld als een geitenhoedende moeder-overste met haar kat. De oranje korst van de kaas is morgée. De textuur is zacht en romig. Hij heeft een romige smaak met een vleugje hazelnoot. De kaas kan worden gegeten op kaasplateaus, in sauzen, gratins, tartiflette, croziflette, enz.