Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen aan te dikken en om romige papjes te maken voor de kinderen. Van nature zonder gluten.Rijst is op natuurlijke wijze glutenvrij en is he best verteerbare graan. Rijstcreme, voorgekookt op stoom, dient om soepen te binden en om papjes te maken, zeer geschikt voor kinderen.Kook 3 à 5 minuten om een zachte en smeuïge mengeling te bekomen, kook 5 à 7 minuten als het moet dienen voor kleine kinderen.
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen aan te dikken en om romige papjes te maken voor de kinderen. Van nature zonder gluten.Rijst is op natuurlijke wijze glutenvrij en is he best verteerbare graan. Rijstcreme, voorgekookt op stoom, dient om soepen te binden en om papjes te maken, zeer geschikt voor kinderen.Kook 3 à 5 minuten om een zachte en smeuïge mengeling te bekomen, kook 5 à 7 minuten als het moet dienen voor kleine kinderen.