Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine rijst zorgvuldig gestoomd en dan vermengd met koji ferment (hetzelfde ferment als voor rijstmiso). Bronwater en zeezout worden toegevoegd en het geheel wordt ter rijping opgeslagen in de beste condities zodat enzymen zich kunnen ontwikkelen.
Ingrediënten
zoete rijst, water, rijst koji.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
olien-specerijen-potten-en-blikjes
NOTENOLIE
- 3 L
Deze notenolie heeft een subtiele smaak die u het gevoel zal geven van in een verse noot te bijten.Natuurlijke rijkdom aan meervoudig onverzadigde...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
SHOYU SOJASAUS
- 5 L
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle gerechten van granen, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
FRITUUROLIE ONTGEURD
- 3 L
Deze olie met neutrale smaak wordt gewonnen uit oliezuur zonnebloemolie, die bijzonder bestendig is tegen frituren op hoge temperaturen. Om de...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
BRUINE RIJSTAZIJN
- 2 L
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....
olien-specerijen-potten-en-blikjes
KUZU GRIJS
- 5 kg
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
KALAMATA+GROENE OLIJVEN RAUW ONTPIT
- 2x500 gr
Een assortiment groene en donkere Kalamata olijven voor een kleurrijk aperitief. Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
QUATUOR OLIE
- 3 L
Quatuor olie is samengesteld uit koolzaadolie, sesamolie, olijfolie en pompoenpittenolie en heeft een zeer goede verhouding omega 6/omega 3 van...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
CIDERAZIJN
- 10 L
Gemaakt van appels van biologische boomgaarden, geklaard op lindespint filters.
olien-specerijen-potten-en-blikjes
SHOYU SOJASAUS
- 10 L
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle gerechten van granen, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
KALAMATA+GROENE OLIJVEN RAUW
- 2x500 gr
Een assortiment groene en donkere Kalamata olijven voor een kleurrijk aperitief. Epikouros is een Griekse producent van gecertificeerde biologische...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE
- 1 kg
Zongedroogde tomaten uit de streek van Apulia, koud bewerkt om hun aroma te behouden. In salades of in deegwaren gebruiken.
olien-specerijen-potten-en-blikjes
ARROWROOT
- 5 kg
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
olien-specerijen-potten-en-blikjes
GEDROOGDE TOMATEN IN OLIE
- 1,55 kg
Lekkere Griekse gedroogde tomaten in olie met kruiden.Zongedroogde tomaten zijn rijk aan vitamine C. Niet alleen bevatten zongedroogde tomaten tal...
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine rijst zorgvuldig gestoomd en dan vermengd met koji ferment (hetzelfde ferment als voor rijstmiso). Bronwater en zeezout worden toegevoegd en het geheel wordt ter rijping opgeslagen in de beste condities zodat enzymen zich kunnen ontwikkelen.