EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 200 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van mayonnaise. Zonder aroma's, conserveringsmiddelen en chemicaliën.
Ingrediënten
alcoholazijn, mosterdzaad, water, Atlantisch zeezout.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
smaakmakers
SAUS MEXICO HOT
- 180 gr
Fijne saus met pepers en kruiden, gemaakt volgens ambachtelijke methoden. Past perfect bij maïs- of rijstchips of om tortilla's te begeleiden voor...
smaakmakers
ROZENWATER EXTRACT
- 50 ml
voor gebak, tussengerechten, ijs, yoghurts, dranken. 2 dopjes per liter bereiding. De vorming van een licht bezinksel verandert de kwaliteit van...
smaakmakers
HIJIKI
- 30 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
smaakmakers
CURRYPASTA GEEL
- 120 gr
Met dezeThaise gele curry schudt jij met de juiste currypasta zo uit de mouw. Zoals deze Thaise kruidenpasta met pure ingrediënten zónder suiker,...
smaakmakers
WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5...
smaakmakers
MAYONAISE
- 310 gr
Deze smakelijke mayonaise op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten wordt gemaakt van verse eidooiers, olie, azijn, zout en mosterd in...
smaakmakers
SRIRACHA SAUS
- 250 gr
Sriracha chilisaus is een grote klassieker uit de Thaise keuken die de wereld heeft veroverd! Het wordt gekenmerkt door smaken van knoflook, chili...
smaakmakers
ZEEBOONTJES SPAGHETTI
- 35 gr
Een lang zeewier, bron van kalium en vitamine C. Kan gekookt of gefrituurd worden. Heeft een vlezige structuur.
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van mayonnaise. Zonder aroma's, conserveringsmiddelen en chemicaliën.