Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt er een kleine film of witachtige kristallisaties op algen (vooral op Kombu): - het is geen schimmel of gebrek aan kwaliteit, integendeel! Het is gewoon een afgifte van de slijmerige sappen die kunnen optreden op zeer vers geoogste Kombu op het moment van drogen en daarom zeer beladen met minerale zouten en alginaatachtige slijmstoffen ... Zeer goed voor de gezondheid en om het goed koken van de peulvruchten! Kalium geeft soms ook een soort bloemen in kleine witte naalden, met een zoute en licht bittere smaak.
Ingrediënten
kombu royal (Saccharina latissima)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
smaakmakers
CURRYPASTA GEEL
- 120 gr
Met dezeThaise gele curry schudt jij met de juiste currypasta zo uit de mouw. Zoals deze Thaise kruidenpasta met pure ingrediënten zónder suiker,...
smaakmakers
SHIITAKE
- 50 gr
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor de gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de...
smaakmakers
FLEUR DE SEL UIT GUERANDE
- 140 gr
Niet bio - Bloemzout van de Guérande. Volgens een duizenden jaar oude traditie wordt dit "fleur de sel" bloemzout zeer voorzichtig geoogst door de...
smaakmakers
SAUS MEXICO MEDIUM
- 180 gr
Delicate saus met pepers en specerijen, op ambachtelijke wijze gemaakt. Uitstekend bij maïs- of rijstchips of tortilla's voor verleidelijke hapjes....
smaakmakers
GROF GUERANDE ZOUT
- 1 kg
Niet bio - Grof grijs keukenzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters...
smaakmakers
ZEEKRAAL NATUUR
- 160 gr
Verse Zeekraal eet je rauw in een gemengde sla of naast een hartig gerecht. Gestoomd of in boter gebakken met ajuin, sjalot of nog look wordt het...
smaakmakers
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt er een kleine film of witachtige kristallisaties op algen (vooral op Kombu): - het is geen schimmel of gebrek aan kwaliteit, integendeel! Het is gewoon een afgifte van de slijmerige sappen die kunnen optreden op zeer vers geoogste Kombu op het moment van drogen en daarom zeer beladen met minerale zouten en alginaatachtige slijmstoffen ... Zeer goed voor de gezondheid en om het goed koken van de peulvruchten! Kalium geeft soms ook een soort bloemen in kleine witte naalden, met een zoute en licht bittere smaak.