Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt er een kleine film of witachtige kristallisaties op algen (vooral op Kombu): - het is geen schimmel of gebrek aan kwaliteit, integendeel! Het is gewoon een afgifte van de slijmerige sappen die kunnen optreden op zeer vers geoogste Kombu op het moment van drogen en daarom zeer beladen met minerale zouten en alginaatachtige slijmstoffen ... Zeer goed voor de gezondheid en om het goed koken van de peulvruchten! Kalium geeft soms ook een soort bloemen in kleine witte naalden, met een zoute en licht bittere smaak.
Ingrediënten
kombu royal (Saccharina latissima)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
KANEEL EXTRACT
- 50 ml
Een natuurlijk kaneelconcentraat door ons gemaakt van kaneelschors, om gemakkelijk allerlei bereidingen op smaak te brengen. Gebruiksaanwijzing:...
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
smaakmakers
ZEESLA (wild) VLOKKEN
- 30 gr
Zeewier Zeesla bevat eiwitten in overvloed, de vitamines A, B12 en foliumzuur, 26 maal meer ijzer dan spinazie en 7 maal meer calcium dan melk....
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 12 gr
Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur,...
smaakmakers
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
smaakmakers
GROF GUERANDE ZOUT
- 1 kg
Niet bio - Grof grijs keukenzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters...
smaakmakers
MAYORICE FIJNE KRUIDEN
- 165 gr
Mayorice met kruiden is een uitstekende plantaardige mayonaise gemaakt van rijstmelk en zonnebloemolie. Het bevat geen eieren, soja, melk en gluten...
smaakmakers
TEKKA KONDIMENT
- 80 gr
Tekka kondiment, of miso kondiment, is rijk aan ijzer, heerlijk bestrooid over granen, noedels en groenten. Men verkrijgt tekka door kliswortel,...
smaakmakers
CRISPY ONIONS
- 75 gr
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij...
smaakmakers
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
smaakmakers
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 350 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
Kombu zeewier: rijk aan ijzer (5 keer meer dan spinazie), calcium (8 keer meer dan melk), kalium en jodium. Vitamine A, B2, B6, B12.Soms verschijnt er een kleine film of witachtige kristallisaties op algen (vooral op Kombu): - het is geen schimmel of gebrek aan kwaliteit, integendeel! Het is gewoon een afgifte van de slijmerige sappen die kunnen optreden op zeer vers geoogste Kombu op het moment van drogen en daarom zeer beladen met minerale zouten en alginaatachtige slijmstoffen ... Zeer goed voor de gezondheid en om het goed koken van de peulvruchten! Kalium geeft soms ook een soort bloemen in kleine witte naalden, met een zoute en licht bittere smaak.