HIMALAYA ZOUT GROF
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd, niet gejodeerd grof zout die rijk is aan oligoelementen.Roos Himalayazout wordt gewonnen in de zoutmijnen van Pakistan (Himalaya) en is afkomstig van de verdamping van verdwenen zeeën honderden miljoenen van jaren terug. Door deze zeer gunstige unieke condities wordt roos Himalayazout aanzien als een van de beste bronnen van natuurlijke mineralen op aarde en heeft zijn roze kleur te danken aan het hoge gehalte aan mineralen en ijzer.Tegenwoordig ontstaan bij steeds meer consumenten twijfels over de kwaliteit van zeezout door de besmettingsrisico's met plastiek en de vervuiling van de oceanen.
Ingrediënten
grof himalaya zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
WAKAME INSTANT VLOKKEN
- 50 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
smaakmakers
KOFFIE EXTRACT
- 50 ml
Natuurlijk hydroalcoholisch extract van de koffiebonen. Wordt vooral gebruikt in gebak.
smaakmakers
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
smaakmakers
TORTILLA DIPSAUS HOT
- 260 gr
Een pittige saus op basis van tomaten, uien, cayennepeper en authentieke Mexicaanse kruiden. Heerlijk om knapperige tortilla's of verse groenten in...
smaakmakers
SALADE N2 ZEEBOONTJES WAKAME
- 200 gr
Een knapperige mix van zeewier en groenten. Na het afgieten kun je van deze knapperige mix genieten in een salade of als aanvulling op je gerechten.
smaakmakers
PICKLES KOMKOMMER WAKAME CURRY
- 140 gr
Maak uw gerechten wat pittiger! Als condiment gebruiken in uw salades en koude gerechten of als aperitief eten! Tip: Gebruik de azijn als smaakmakers.
smaakmakers
MAYONAISE
- 310 gr
Deze smakelijke mayonaise op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten wordt gemaakt van verse eidooiers, olie, azijn, zout en mosterd in...
smaakmakers
SRIRACHA SAUS
- 250 gr
Sriracha chilisaus is een grote klassieker uit de Thaise keuken die de wereld heeft veroverd! Het wordt gekenmerkt door smaken van knoflook, chili...
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 200 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
smaakmakers
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
smaakmakers
SHIITAKE
- 50 gr
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor de gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de...
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd, niet gejodeerd grof zout die rijk is aan oligoelementen.Roos Himalayazout wordt gewonnen in de zoutmijnen van Pakistan (Himalaya) en is afkomstig van de verdamping van verdwenen zeeën honderden miljoenen van jaren terug. Door deze zeer gunstige unieke condities wordt roos Himalayazout aanzien als een van de beste bronnen van natuurlijke mineralen op aarde en heeft zijn roze kleur te danken aan het hoge gehalte aan mineralen en ijzer.Tegenwoordig ontstaan bij steeds meer consumenten twijfels over de kwaliteit van zeezout door de besmettingsrisico's met plastiek en de vervuiling van de oceanen.