Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.
Ingrediënten
Wakame (Undaria pinnatifida)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
ZEEKRAAL NATUUR
- 160 gr
Verse Zeekraal eet je rauw in een gemengde sla of naast een hartig gerecht. Gestoomd of in boter gebakken met ajuin, sjalot of nog look wordt het...
smaakmakers
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 200 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
smaakmakers
HIMALAYA ZOUT FIJN
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd,...
smaakmakers
GUERANDE KRUIDENZOUT
- 125 gr
Vrucht van zee, zon en wind. Dit Guérande Kruidenzout geeft de volle smaak van de kruiden vrij die hieraan toegevoegd zijn. Heerlijk om...
smaakmakers
HIMALAYA ZOUT GROF
- 500 gr
Roos Himalayazout bezit weldaden in overvloed en is een goed alternatief voor zeezout in de badkamer en de keuken.Het gaat om een ongeraffineerd,...
smaakmakers
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
smaakmakers
FIJN GUERANDE ZOUT
- 250 gr
Niet bio - Fijn grijs tafelzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters volgens...
smaakmakers
WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5...
smaakmakers
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
smaakmakers
CURRYPASTA GEEL
- 120 gr
Met dezeThaise gele curry schudt jij met de juiste currypasta zo uit de mouw. Zoals deze Thaise kruidenpasta met pure ingrediënten zónder suiker,...
smaakmakers
MAYORICE FIJNE KRUIDEN
- 165 gr
Mayorice met kruiden is een uitstekende plantaardige mayonaise gemaakt van rijstmelk en zonnebloemolie. Het bevat geen eieren, soja, melk en gluten...
smaakmakers
PLANTAARDIGE BOUILLON
- 150 gr
Zeer handige geconcentreerde groentenextract om bouillons klaar te maken, groentensoepen of om toe te voegen aan wokschotels of gestoofde...
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 12 gr
Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur,...
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde smaak.Gebruik: Laat de zeewier gedurende 3 minuten in water weken, het zeewier zal verdriedubbelen. Het gedroogd zeewier rechtstreeks toevoegen aan groentegerechten, salades, soepen.