NAVULVERPAKKING BASILICUM BLAD
- 60 gr
In tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot.Zeer indringende, bloemige en frisse geur.Gebruiksaanwijzing: Sauzen, soepen, gemengde boters, gebakken seitan, salades, pasta: tagliatelle, groenten, enz.Vermijd het om het te koken.Krampstillend, stimulerend, maag.
Ingrediënten
basilicum blaadjes
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
CITROENTIJM BLAD
- 50 gr
provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAADJES
- 35 gr
OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2°...
specerijen-kruiden-en-planten
ROOMSE KAMILLE BLOEM
- 20 gr
OMSCHRIJVING: niet verwarren met gewone kamille.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° universeel gekend om zijn verteringsbevorderende eigenschappen....
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KRUIDNAGEL HEEL
- 30 gr
Indringend, warm en rijk aroma. Sterke, scherpe en scherpe smaak.Kruidnagel zijn niet-uitgekomen knoppen van een kleine groenblijvende boom...
specerijen-kruiden-en-planten
UIENSLIERTEN
- 105 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar voor het oplossen van problemen is deze...
specerijen-kruiden-en-planten
ECHTE KAMILLE BLOEMEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Wordt veel voor vrouwenkwaaltjes gebruikt.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. verteringsbevorderend, voor de maaltijd te nemen. 2. voor...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZEMARIJNBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: middellandse zeeplant, bloesemend in februariTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. stimulerend en tonifiërend, aangeraden voor verzwakte...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEBLAD
- 15 gr
Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
PRECO - VANILLE POEDER
- 500 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen-kruiden-en-planten
HIBISCUSBLOEM
- 50 gr
OMSCHRIJVING: in subtropische landen wordt deze plant tot 5 meter hoog en even breed. De bloem, de vrucht en de bladeren zijn bij sommige soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
ARTISJOK BLAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: blade van de gekende groente waarvan de bloem nog niet geopend is.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Lever- en galblaasstimulerend...
specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
In tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot.Zeer indringende, bloemige en frisse geur.Gebruiksaanwijzing: Sauzen, soepen, gemengde boters, gebakken seitan, salades, pasta: tagliatelle, groenten, enz.Vermijd het om het te koken.Krampstillend, stimulerend, maag.