NAVULVERPAKKING WILDE MARJOLEIN
- 40 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak.-Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. - Voorzorg gebruik: de essentie van oregano vervluchtigt tijdens het koken.
Ingrediënten
oregano - wilde marjolein
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN HEEL
- 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
specerijen-kruiden-en-planten
VIS KRUIDEN
- 30 gr
Het mengsel "Visserskruiden", met zijn zoete tonen van dille en citroenschil, zal al uw gerechten op basis van vis en schaaldieren begeleiden.
specerijen-kruiden-en-planten
MARINADE KRUIDEN
- 55 gr
Om uw grillbereidingen, gevogelte-, vis- en groentenbereidingen te kruiden en te versieren. Meng 1 eetlepel in 5 eetlepels olijfolie. Laat dit een...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD
- 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUID
- 20 gr
Voornamelijk gebruikt voor het koken van peulvruchten, waarvan bekend is dat het beter verteerbaar is; ook bij varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees.
specerijen-kruiden-en-planten
ROZEMARIJN
- 25 gr
Geurige en kamferachtige geur.Gebruik voor marinades, Provençaalse keuken, paella, vulling, seitan. Geneeskrachtige kruiden: stimulerend,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KARDAMONPOEDER
- 35 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri...
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE PEPER HEEL
- 50 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
ECHTE KAMILLE BLOEMEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Wordt veel voor vrouwenkwaaltjes gebruikt.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. verteringsbevorderend, voor de maaltijd te nemen. 2. voor...
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak.-Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. - Voorzorg gebruik: de essentie van oregano vervluchtigt tijdens het koken.